dames sneakers

Waarom sneakers? Waarom niet!

Blogprimeur

In de modewereld veranderen trends sneller dan het licht en is er eigenlijk elke week wat nieuws op de markt. Eerst is het in om alle vrouwenkleding zo strak mogelijk te dragen en het volgende moment is het juist weer helemaal hip om alles zo groot mogelijk aan te schaffen. Één trend die echter onveranderd blijft zijn de dames sneakers! En dat is natuurlijk niet zo gek..

Waarom zijn sneakers toch zo in?

Sneakers zijn de enige onveranderde trend die al jaren staat als een huis. Het is de schoen die in alle denkbare maten, kleuren, printjes en materialen bestaat en zo is er voor ieder wat wils. Dames die houden van een sportieve look kunnen kiezen voor een sneaker uit de sport-sneaker collecties en dames die houden van een meer classy look hebben de mogelijkheid om te kiezen voor elegante, simpele sneakers. Juist omdat ze komen in al deze verschillende mogelijkheden is de sneaker een onverslaanbare trend gebleven.

Niet alleen daarom..

Niet alleen door de geweldige selectie sneakers zijn we zo verliefd op deze schoensoort, nee, de sneakers bevatten nog veel meer voordelen! Zo zitten ze stukken lekkerder dan de meeste dames schoenen zoals hakken of enkellaarsjes. Naast het comfort kan je ook nog eens gemakkelijk zolen kopen die je in de sneaker kan dragen zodat je jouw schoen aan kan passen aan de wensen van de voet. Zo sta je ook nog eens vele malen gezonder!

Daarnaast merken we dat de sneakers steeds toegankelijker zijn voor gelegenheden waarbij het eerst uit den boze was. Denk bijvoorbeeld eens aan het kantoor: een plek waar normaal gesproken geen sneakers werden geaccepteerd. Inmiddels is de mode zo veranderd dat het tegenwoordig juist super cool is om sneakers onder een nette outfit te dragen! Zo geef je de outfit stijl en egde, iets wat menig vrouw wil.

Do’s and dont’s

Hoewel sneakers een trend blijken die toch niet te verslaan valt, kun je er maar beter aan geloven! Ze zitten lekker, staan trendy en komen in elke vorm die je leuk vind. Let echter wel op de volgende paar puntjes bij het kopen van sneakers:

-Koop altijd sneakers met een bepaald doel voor ogen. Zo koop je sneakers voor casual wear of juist voor nettere gelegenheden. Zo voorkom je dat je ongepaste schoenen koopt.

-Zorg altijd voor een juiste pasvorm! Sneakers zijn zo comfortabel omdat ze goed zitten als je ze past. Koop daarom nooit te kleine- of te grote sneakers.

-Kies kleuren waar je zeker van weet dat je er over een paar weken nog steeds blij mee bent. Het zou zonde zijn als je ze nooit zou dragen!

Geef een reactie