visitekaartjes drukken

Visitekaartjes drukken die echt opvallen

Blogprimeur

Er zijn bepaalde traditionele vormen van reclame die vandaag de dag nog steeds uitstekend werken. Daarbij moet ik wel vermelden dat er een voorwaarde aan vast zit als je echt optimaal gebruik ervan wil maken. Neem bijvoorbeeld visitekaartjes. Het lijkt enigszins wat ouderwets om een kaartje mee te geven met jouw contactinformatie en dat soort zaken. Toch kan een goed ontworpen visitekaartje net die twijfelende klant over de streep trekken. Daarom ga ik je vandaag uitleggen hoe visitekaartjes drukken voor jouw bedrijf merkbaar in jouw voordeel kan werken. Vandaag geef ik je met andere woorden een spoedcursus in visitekaartjes drukken die echt opvallen!

Cruciale informatie op visitekaartjes

Visitekaartjes drukken begint naar mijn mening met verzamelen van de cruciale informatie die absoluut op de kaartjes moet staan. Dit zijn vooral zaken waar een potentiële klant op rekent. Staat deze informatie niet op het visitekaartje? Dan is de kans groot dat jouw visitekaartjes redelijk snel in de prullenbak eindigen. Dus ga je visitekaartjes drukken? Zorg er dan voor dat de volgende informatie duidelijk staat vermeld:

  • Het bedrijfslogo;
  • Jouw naam en functie binnen het bedrijf;
  • Telefoonnummer van kantoor en/of een mobiel nummer;
  • Verdere contactgegevens, zoals een e-mailadres en social media;
  • Vermelding van de bedrijfswebsite.

Wanneer je deze informatie verwerkt heb in jouw ontwerp, dan kun je zorgeloos visitekaartjes drukken. Ontbreekt er iets? Dan zou ik nog eens een kritische blik werpen op het design voordat het proces van de visitekaartjes drukken start.

Visitekaartjes drukken met leuk ontwerp

Heb je nog geen ontwerp voor professionele visitekaartjes? Dan stel ik voor dat je goed nadenkt over wat het bedrijf en jou als persoon kenmerkt. Met het ontwerp van visitekaartjes kun je namelijk aan een potentiële klant laten zien wie je bent en waar je voor staat. Het is wel degelijk waar dat saaie visitekaartjes ouderwets zijn. Daarom moet je visitekaartjes ontwerpen die echt iets uitstralen. Visitekaartjes drukken die volledig in lijn staan met de huisstijl is bijvoorbeeld een ontzettend goed idee. Wanneer je een prachtig en modern ontwerp heb voor een visitekaartje en alle nodige informatie erop hebt vermeld, dan val je gegarandeerd op. Mooie en professionele visitekaartjes willen namelijk gezien worden!

Drukkerij maakt het verschil

Nu je weet hoe jij kunt opvallen met professionele visitekaartjes, is het tijd om deze ook te laten drukken. Persoonlijk gebruik ik Printdeal.be als drukkerij voor al mijn drukwerk. Ik ben er namelijk echt van overtuigd dat een ervaren drukkerij het verschil kan maken voor het uiteindelijke resultaat. Dat geldt ook zeker voor visitekaartjes drukken. Zo heb je bij Printdeal.be een enorm groot assortiment en personalisatie mogelijkheden om uit te kiezen. Met de handige online designtool heb je tevens binnen een paar minuten jouw ideale visitekaartjes gemaakt. Dus ga je visitekaartjes drukken die echt opvallen? Doe dit dan bij een uitstekende drukkerij zoals Printdeal.be. Dan weet je zeker dat het visitekaartjes drukken moeiteloos verloopt. Bovendien heb jij binnen de kortste keren jouw ideale visitekaartjes in huis!

Geef een reactie