Deze douchecabine is altijd handig

Blogprimeur

Douchen is een belangrijk deel van ieders leven. Iedereen doet het. De meeste mensen doen dit een en soms zelfs meer keer per dag. Ook kan een warme douche na een fietstocht door een regenbui je ongelooflijk gelukkig maken. En een warme douche in de ochtend zorgt ervoor dat je rustig wakker wordt. Kortom, een goede douche is belangrijk! Laatst heb ik deze website voor douches ontdekt… En hij is geweldig. Lees snel verder waarom.

Complete douchecabine

Een complete douchecabine… Toen ik die term voor het eerst hoorde dacht ik alleen; lijkt me logisch toch? Wat heb je dan, een halve douchecabine? Maar een complete douchecabine is blijkbaar een speciale term voor een heel handig ding. Het is namelijk een douchecabine die losstaand is en niet ingebouwd in je badkamer. Je hoeft zo’n cabine alleen maar aan te sluiten op de water aan- en afvoer en dan kan je al douchen. Maarja, wat heb je hier nou aan? En waarom zou je dit liever willen dan een ingebouwde douchecabine? Nou, dat zal ik jullie eens even vertellen.

Handig in elke situatie

Zo’n losstaande douchecabine is soms veel handiger dan een ingebouwde. Ik zal hier een paar voorbeeld geven. Een eerste voorbeeld is als je een tijdelijk huis hebt door een bepaalde reden en deze geen douche/badkamer heeft. Een douche laten inbouwen kost verschrikkelijk veel geld en zo’n losse douchecabine is in zo’n situatie dus veel handiger. Ook scheelt dit veel moeite (als je het zelf moet doen) en tijd. Dit zou bijvoorbeeld kunnen zijn als je aan het verhuizen bent of iets dergelijks. Super handig dus!

Lelijk?

Mijn vraag was gelijk; zien deze douchecabines er wel een beetje fraai uit? Maar het antwoord was mij gelijk duidelijk toen ik op de website ging kijken. De douchecabines heb je ten eerste in alle soorten. Er zal dus vast wel iets bijzitten in jouw smaak. Daarnaast zien ze er super strak uit en zeker niet zoals ik verwacht had. Ik had meer iets verwacht in de richting van een Dixie-wc, maar ze zijn echt super modern! Tot slot zie je bijna niet dat het en losstaande douche is, omdat ze zo goed in elkaar zitten. Het enige is dat hij dus iets hoger op je vloer staat, maar dat kan ook met een ingebouwde douche.

Lekker douchen

Nu de allerbelangrijkste vraag nog; doucht zo’n complete douchecabine wel lekker? Ik heb het natuurlijk gelijk even getest, want anders zou ik deze blog van mezelf niet mogen schrijven. En ja hoor, het doucht heerlijk! Echt geen verschil met een gewone douche dus ik ben zeker tevreden.

Geef een reactie