Papierzakjes en plastiekzakjes, om jouw producten mooi te presenteren

Blogprimeur

Je hebt een eigen bedrijf dat warme broodjes verkoopt, dan moet dat wel een goede presentatie krijgen. Verpakkingen zijn in deze essentieel. Niet alleen voor warme broodjes is een mooie en sterke verpakking een vereiste, maar ook voor andere producten zoals fruit. Wat te denken als je een patatzaak hebt? Geheid dat je puntzakjes nodig hebt om de patat in te verkopen. Het komt er op neer dat je als bedrijf altijd aan verpakkingen moet denken en daar vooral niet op bezuinigen. Immers lopen de klanten met jouw verpakking de deur uit dus wil je dat het kwalitatief sterk is en daarnaast er ook nog mooi uit ziet.

De bruine papierzakjes

Als je besluit om je handelswaren in papieren zakjes te verkopen kom je meestal uit op bruine zakjes. Voordat plastic zakjes zijn intrede deden was het vroeger heel normaal om je producten in bruine papieren zakjes te verkopen. Waarom bruin? Omdat dat vroeger zo was en een authentieke en warme uitstraling meegeeft. Vandaag de dag worden er naast plastic zakjes nog steeds veel producten verkocht in bruine papieren zakjes. Het is dus zeer geschikt voor producten zoals broodjes, frituurproducten, maar ook snoepgoed en koffiebonen kun je heel makkelijk in bruine papieren zakjes verkopen. Alles om jouw klant met een voldaan gevoel de winkel zien uitlopen.

Papieren kraftzakjes

Nog beter dan normale bruine papieren zakjes zijn kraft papieren zakjes. De grondstof van kraft is naaldhout (zoals spar en den) en is een poreuze krachtig papiersoort die erg geschikt is voor allerlei kleine producten zoals eerder al aangegeven. Je vindt op verschillende webshops diverse soorten kraft papieren zakjes en verkoopt naast normaal papier en plastiek zakjes erg goed. Naast dat kraft papieren zakjes erg stevig zijn om je producten in te verkopen zijn ze ook nog eens 100% gecertificeerd composteerbaar en daarnaast erg milieuvriendelijk. Je zal wat duurder uit zijn, maar om je bedrijf groen te laten worden zijn kraft zakjes zeker het overwegen waard.

Andere optie, de plastiek zakjes

Vroeger waren bruine papieren zakjes helemaal in, maar tegenwoordig kan je je producten ook simpel in plastiek zakjes verkopen. Is dat niet heel slecht voor het milieu vraag je je af? Dat klopt, maar als bedrijf kun je kiezen voor cellofaan plastiek zakjes. Dit zijn transparante zakjes, sterk en het belangrijkst biologisch afbreekbaar. Met deze soort zakjes kan je je producten makkelijk verkopen zonder schade aan het milieu.

Geef een reactie