Gebruik de juiste voorbehoedsmiddelen!

Blogprimeur

Er zijn verschillende aspecten van belang voor het leuk houden van een relatie. Zo is het onder andere erg belangrijk dat je goed naar elkaar luistert. Daarnaast is het aan te raden om samen deel te nemen aan leuke activiteiten. Dit verbetert de band en zorgt ervoor dat je nog meer van elkaar gaat houden. Een ander belangrijk onderdeel van een relatie is de seks. Het gaat hierbij zowel om de kwaliteit als kwantiteit van de seks. Ook is het erg belangrijk om je volledig te kunnen ontspannen. Om dit voor elkaar te krijgen is het van belang dat je gebruik maakt van de juiste voorbehoedsmiddelen.

Welke voorbehoedsmiddelen zijn er?

Als je als stel nog niet toe bent aan een baby, is het belangrijk dat je gebruik maakt van voorbehoedsmiddelen. In Nederland zijn er diverse voorbehoedsmiddelen waar je gebruik van kunt maken. Een erg populair voorbehoedsmiddel in Nederland is de pil. Hierbij neem je dagelijks een pil in met daarin hormomen verwerkt. Naast de pl kan je ook kiezen voor een hormoonstaafje, hormoonspiraal of koperspiraal. Het nadeel van de varianten met hormomen erin, is dat het een grote invloed kan hebben op het dagelijkse leven van een vrouw. Velen kiezen er daarom voor om gebruik te maken van een durex condoom.

Condooms zijn de afgelopen jaren verbeterd

Een condoom wordt vaak omschreven als onprettig waardoor dit voorbehoedsmiddel wordt vermeden. Echter, de ontwikkeling van condomen heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. De Durex condooms zijn steeds dunner geworden en zijn meestal voorzien van een prettige glijmiddel. De juiste glijmiddel kan ervoor zorgen dat het vrijen met condoom juist voor extra gevoel zorgt. Als je al een lange tijd geen condoom hebt gebruikt, doe je er goed aan om eens te kijken naar wat vandaag de dag de mogelijkheden zijn. Zeer waarschijnlijk is er een variant op de markt die je erg fijn vindt.

Regelmatig een one night stand? Gebruik een condoom!

Als je geen vaste relatie hebt en regelmatig kiest voor een one night stand, dan is het noodzakelijk dat je een condoom gebruikt. Het laatste wat je wilt is dat je een geslachtsziekte oploopt tijdens een vrijpartij. Daarnaast is een ongewenste zwangerschap al helemaal niet de bedoeling bij een one night stand. Houd daarom de controle in eigen hand en zorg ervoor dat je altijd een condoom mee hebt. Mocht je bedpartner hier op tegen zijn, dan kun je er het beste voor kiezen om de vrijpartij over te slaan. Jij bent ten slotte baas over eigen lichaam en daar wil je goed voor zorgen!

 

 

Geef een reactie