Een slotenmaker nodig? Kies voor een slotenmaker van de VSU

Blogprimeur

Ben je je sleutel kwijt, is je slot geforceerd of is je sleutel afgebroken in het slot? Geen fijne ervaring! Maar ook geen ramp, want een slotenmaker helpt je snel en vakkundig verder. In een mum van tijd staan ze voor je deur, bekijken ze het probleem met je slot en zorgen we voor een professionele en betaalbare oplossing.

De meeste slotenmakers zijn dag en nacht bereikbaar – 24/7

Problemen met je slot, die komen altijd ongelegen. Dat weten we bij de VSU beter dan wie ook. Als vereniging van gecertificeerde slotenmakers in Vlaanderen zijn de meeste van deze slotenmakers dan ook 24/7 actief. Dag en nacht zijn ze bereikbaar voor zowat alle problemen met je slot. Herstellen en vervangen kunnen we gelijk wanneer en omdat we regionaal actief zijn kunnen we de wachttijden kort houden en de prijzen betaalbaar. Bij slotenmakers van de VSU betaal je dan ook geen peperdure voorrijkosten of andere kosten. In de meeste gevallen weet dat je zelden tot nooit langer dan 30 minuten op een slotenmaker moet wachten. Wìj weten hoe lastig een kapot slot is.

Vakkundig & gecertificeerde slotenmakers

De VSU verenigt vakkundig opgeleide slotenmakers met heel wat ervaring. Dat verschil merk je meteen. Zij weten van aanpakken, werken een stuk sneller, beschikken over modern en kwalitatief materiaal en de meesten zijn erkend én gecertificeerd. Gecertificeerde slotenmakers werken met sloten van topkwaliteit en garanderen we je een piekfijne herstelling. Op die manier kun je zeker zijn van een betrouwbaar slot, geplaatst volgens de regels van de kunst. In eerste instantie proberen ze uiteraard je slot te herstellen, maar jammer genoeg is dit niet altijd mogelijk. Kies voor een slotenmaker van de VSU en ze bekijken samen met jou de mogelijkheden.

Correcte afspraken, eerlijke prijzen

Slotenmakers die lid zijn van de VSU hanteren we correcte prijzen en maken we duidelijke afspraken. Zijn tekenden een officiële gedragscode en zijn erkend door de overheid. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je meteen wat het repareren of vervangen van je slot kost. Jaarlijks herstellen en vervangen ze honderden sloten tevreden klanten vormen de beste ambassadeurs. Een snelle topservice met de glimlach en dat wordt duidelijk gewaardeerd.

Geef een reactie