Sportief, flexibel en tijdloos!

Blogprimeur

Sporten vind ik altijd heel leuk om te doen. Het is goed voor je en brengt je in contact met andere sportmaatjes. Het enige probleem was altijd dat ik me nooit echt volledig in kon zetten bij het sporten. Ik had schijnbaar nooit de juiste kleding aan. Nu moet ik ook bekennen dat ik een beetje lui en eigenwijs ben in het kiezen en dragen van sportkleding. Ik wil het gewoon zo makkelijk mogelijk en ik heb te maken met een drukke weekplanning. Maar ik vrees dat de kwaliteit van het sporten hierdoor achteruit gaat. Ze zeggen toch altijd dat de sportkleding net iets strakker en steviger hoort te zitten dan je dagelijkse kleding? Nou, mijn sportkleding is niet bepaald strak genoeg. Gelukkig kwam daar tot kort geleden verandering in.

Een merk voor iedereen en overal

Het sporten was dus niet optimaal doordat mijn kleding niet geheel correct was. Met name het ondergoed gedeelte. Hier komt dan mijn nieuwe oplossing: bjorn borg boxers. Deze boxers zitten zeer stevig en strak en geven een mooi postuur. Verder vind ik het ook dat het merk de boxers produceren in flitsende patronen. Toch vind ik het belangrijker dat het lekker zit. Gelukkig werd dit bevestigd bij het passen van deze onderbroek.

Aanleiding van mijn huidige keuze

Ik zat er dus wel mee dat ik niet lekker kon sporten. Hierop kreeg ik het advies van mijn o-zo-wijze moeder om naar een speciaalzaak te gaan voor herenondergoed. De volgende dag bezocht de eerst gevonden heren speciaalzaak. Hier kwam ik al direct in contact met vriendelijk personeel. Een vrouw daarvan wees mij op de bjorn borg boxers en zei dat deze een goede ondersteuning zouden bieden bij het sporten. De boxers zijn gemaakt van stretch en dit zorgt ervoor dat de boxer makkelijk aan en uit te doen zijn. Tevens blijft de boxer in een goede pasvorm. Van daaruit begon ik met passen en haar advies werd goedgekeurd. Het zat niet te strak, maar bleef tegelijkertijd goed zitten wanneer ik zou sporten. Dit heb ik later uitgetest en ik kon gewoon rennen zonder dat alles heen en weer ging schudden. Ik ben namelijk niet de dunste. Dus heb ik erna nog een paar extra boxers aangeschaft.

Extra’s over deze boxers

Wanneer je besluit om deze boxers te kopen, is het aan te raden om net een maatje groter te nemen dan je normaal neemt. Dan ervaar je net iets meer comfort en geeft het net iets meer ademruimte.

Geef een reactie