Online een bad bestellen

Blogprimeur

Onlangs zijn wij verhuisd naar onze nieuwe woning in Bleiswijk. Na maanden zoeken hadden we eindelijk de perfecte woning gevonden. Wel is waar niet in de stad Zoetermeer zoals we altijd wilde maar soms moet je een keuze maken. Uiteindelijk is Bleiswijk niet ver van Zoetermeer en hebben we toch een grotere woning kunnen vinden die binnen ons budget viel. We hadden zelfs nog geld over om te verbouwen en dat hebben we goed gebruikt. Een totale verbouwing zat er niet in maar we hebben wel een aantal ruimtes goed aangepakt zoals de slaapkamer, het toilet beneden en de badkamer. 

Douche of bad?

Toen we de woning kochten hebben we lang nagedacht over hoe we de verbouwing zouden aanpakken. Willen we een praktische badkamer of toch een ruimte creëren waar je meer kunt ontspannen. Met het oog op de toekomst en mogelijke gezinsuitbreiding moesten we toch een verstandige keuze maken. We houden samen erg van ontspannen en genieten en wilde daarom het liefst een bad hebben. Een bad is super relaxt alleen niet erg praktisch wanneer je later kinderen hebt. Met oog op naar school en werk gaan zal er vaak op dezelfde momenten gebruik moeten gemaakt worden van de badkamer. Daarom is douche vaak praktischer dan een bad. Toch wilden we wel genieten in bad met z'n tweeën dus hebben we gekozen voor een bad-douche combinatie. Dat is een bad waar een douche boven zit waardoor je dus ook kunt douchen. 

Wij hebben dit bad bij douche-concurrent.be besteld. Dat was voor ons een primeurtje want normaal gesproken bestellen we de grote aankopen niet online. Toch zijn we super tevreden met onze aankoop want na zelf goed ingemeten te hebben past alles precies. 

We zaten in eerste instantie te twijfelen of we een of twee douchebakken kopen zouden. We dachten namelijk dat het een goed idee was om niet een maar twee douches te plaatsen in de badkamer. Helaas is daar te weinig ruimte voor en leek het ons niet erg handig met de beperkte ruimte die we beschikbaar hebben. 

Wastafels gewoon aan huis geleverd  

Om wel ‘s ochtends praktischer te kunnen zijn i.v.m. met de toekomstige kinderen hebben we er voor gekozen om niet een maar twee wastafels te kopen. Ook deze wastafels van douche-concurrent werden gewoon netjes aan huis geleverd. Zo kun je toch met z’n tweeën tegelijk je tanden poetsen of je haren wassen zonder in de file te hoeven staan voor de badkamer. Al met al zijn wij ontzettend tevreden over de keuze die we gemaakt hebben. Voor nu gaan we voorlopig nog ontspannen in ons bad want met kinderen in de toekomst kan dit nog wel eens een heel ander verhaal worden. 

Geef een reactie